LIFE

Ce spune Andreea Esca despre plecarea de la PRO TV. «De ce m-aș duce la ceva mai slab?»

Vedeta ştirilor Pro TV Andreea Esca (47 de ani) este una dintre prezenţele speciale la evenimente mondene. La aniversarea celor 25 de ani de Roton, ştirista a răspuns la trei curiozităţi, la trei întrebări legate de familie, în special de fiica ei, Alexia Eram (19 de ani).

“Alexia este în acest moment la facultate, la Londra, iar Mario Fresh, iubitul ei, este plecat în reality-show (Asia Express, de la Antena 1, n.r.), așa că se vor vedea abia de de Crăciun. Au mai fost despărţiţi şi când era el la «Exatlon». Ei oricum erau despărțiți de distanţă. Dar ea, o dată pe lună, vine în Bucureşti, însă ne vedem pe Face Time, pe What’s Up, cu ajutorul tuturor acestor gadgeturi și aplicații. A fost aici până a început şcoala, până în octombrie. A fost la tot felul de evenimente. Noi vorbim non stop, chiar şi în secunda asta, când mă întrebai tu, noi ne scriam prin mesaje. Mă surprinde de fiecare dată când vine în ţară cu câte un cadou. Ultima oară mi-a luat o cască de baie cu un flamingo, că ştie că sunt fan. Şi mi s-a părut amuzant” a povestit Andreea Esca.

Cât despre cariera sa, vedeta a afirmat că anul acesta are parte de o nouă aniversare de când este ştiristă la Pro TV.

„Împlinesc 24 de ani de Pro TV, că la ştiri, din ’92 sunt pe sticlă. Nu m-am gândit niciodată să plec de la Pro TV, pentru că pe piaţa din România nu există ceva mai bun. Atunci de ce m-aş duce la ceva mai slab? Ca să-ţi spun cât se poate de sincer, ăsta-i răspunsul” a mai spus Andreea Esca.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here