Din JudetStirile Zilei

Ce spun primarii PSD despre o guvernare cu PNL

”Este haos total! Nimic concret pentru primari, nimic pentru dezvoltarea comunităților”. Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, dezamăgit de modul în care a demarat guvernarea PNL-USR-UDMR.

Edilul social-democrat vede doar ceartă pe ciolan între formațiunile aflate la putere.

Alt primar PSD din județ, Sorin Bucurescu de la Slivilești,  afirma în presa locală că, din toamnă, vom avea un guvern PNL-PSD. Ungureanu crede, însă, că varianta cea mai bună ar fi ca țara să fie condusă de un guvern liberal minoritar, cu susținere în parlament.

Și primarul din Bengești-Ciocadia, Victor Geogia, este nemulțumit de modul în care merg lucrurile sub actuala guvernare de dreapta.  În ceea ce privește un eventual guvern PNL-PSD crede c-ar fi o formulă bună.

Ion Bârcă, edilul PSD de la Turburea, spune că primarii sunt luați în cacul doar la alegeri, apoi, liderii de la București îi uită. Așa că, nu vrea să-și dea cu părerea privind o eventuală intrare la guvernare.

Cosmin Morega, primarul PSD de la Motru, nu exclude ca, din toamnă, la putere să vină un guvern PNL-PSD.  

“Este o necesitate ca PSD să revină la guvernare, pentru a îndrepta lucrurile din punct de vedere economic, al sănătății”, spune Morega.

Comment here