LIFE

Ce se întâmplă cu marile festivaluri ale verii precum UNTOLD sau Electric Castle

Emil Boc, primarul Clujului, oraș în care se organizează două dintre cele mai mari evenimente de acest gen, Untold și Electric Castle, a declarat că decizia de anulare încă nu a fost luată și că se așteaptă data de 15 mai.

„Nu știm ce se va întâmpla cu UNTOLD, care oricum nu are o finanțare publică, are o finanțare privată în integralitate, dar, oricum, este un eveniment major al României, nu doar pentru Cluj. Decizia finală de anulare nu a fost luată încă, se așteaptă a doua zi după 15 mai, să vedem cum va arăta cadrul legal de activități care se pot derula”, a explicat edilul, într-o intervenție la o emisiune online.

„Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), care era programat la sfârșitul lunii mai, a fost anulat. Pentru celelalte – Electric Castle, UNTOLD, Jazz in The Park – încă nu s-a luat decizia finală cu privire la modul în care, dacă și cum vor fi organizate. Vom vedea după 15 mai cum vor arăta reglementările legale. Astăzi, evident, în cadrul actual legal, nu poate fi organizat. Astăzi. Vom vedea după 15 mai”, a completat Emil Boc, scrie monitorulcj.ro.

Deşi e tot mai clar că şansele organizării unor evenimente publice, cu sute de mii de oameni, sunt aproape de zero în acest an, în România, organizatorii unor festivaluri similare, precum Neversea (2-6 iulie, Constanţa) şi UNTOLD (30 iulie – 2 august), continuă să-şi promoveze evenimentele şi să vândă bilete, scrie cotidianul.ro. Ce-i drept, organizatorii acestor evenimente pot sta liniştiţi, chiar dacă vor anula cele două festivaluri peste câteva zile. Exceptând abonamentele din categoria „Risk-free“, care pot fi returnate pentru a recupera contravaloarea lor, cei care au cumpărat abonamente / bilete normale n-au la dispoziţie această opţiune! În regulamentul întocmit de organizatori scrie clar că, în cazul anulării acestor evenimente, din motive ce ţin de „forţă majoră“, aici incluzând epidemii şi pandemii, „contravaloarea biletelor achiziţionate nu va fi restituită“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here