LIFE

Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida, o primă reacție

Bate vânt de schimbare la Antena 1, la emisiunea „Acces Direct”, care rulează din 2008 pe postul principal al trustului Intact. La fel cum Dan Capatos a fost mutat cu show-ul său la Antena Stars, se pare că aceeași soartă o va avea și emisiunea Mirelei Vaida.

„În curând, Acces Direct se va muta pe Antena Stars cu tot cu echipa din spatele camerelor. Și Mirela Vaida se va muta cu ei, dar nu pentru multă vreme. Se aude că i se pregătește alt show”, au declarat, pentru Click!, surse din Antena 1.

Mirela Vaida a avut o primă reacție legat de zvonurile mutării.

„Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mirela Vaida pentru Fanatik.ro.

Comment here