LIFE

Ce se întâmplă cu dosarul penal deschis Danei Budeanu

În timp ce vloggerul Alexandru Bălan „Colo“ a fost plasat sub control judiciar pentru instigare la violenţă şi agresiuni sexuale asupra unor minore, creatoarea de modă Dana Budeanu a rămas nederanjată de autorităţi, deşi în urmă cu trei luni îndemna bărbaţii la violenţă contra femeilor, într-o emisiune online, notează adevărul.ro.

În urmă cu trei luni, creatoarea de modă Dana Budeanu declara, într-un episod al emisiunii online „Verdict“, că femeile ar trebui „altoite“ de bărbaţi, mai ales dacă îi persiflează sau le diminuează masculinitatea în public. În urma acestor afirmaţii, Centrul FILIA a depus plângere penală pe numele Danei Budeanu pentru instigare la violenţă domestică. La trei luni distanţă însă, procurorii au declarat pentru Libertatea că nu există niciun suspect în dosarul deschis în urma plângerii făcute de organizaţie.

„Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări”, a spus pentru Libertatea Călin Radu Bogdan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

„Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există nici un suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul şi a fi stabilite toate circumstanţele cauzei“, a adăugat procurorul.

Videoul Danei Budeanu a fost publicat pe 16 martie şi a fost urmărit de atunci de aproape 490.000 de oameni. El a fost scos de pe YouTube vineri, 12 iunie. Prin comparaţie, live-ul vloggerului Alexandru „Colo“ Bălan, cercetat pentru instigare la violenţă, a fost urmărit de aproximativ 77.000 de persoane, conform anchetatorilor. Vloggerul a fost plasat sub control judiciar miercuri după-amiază.

În episodul 18 al emisiunii online „Verdict“, sub paravanul pamfletului, Dana Budeanu declara: „În secunda aia tu trebuie să iei un pumn să-i spargi gura. Nu există, bă, aşa ceva! Bă, ce vă spun eu, bă, ăsta e instinctul masculin. Ele trebuie altoite! «Instigi la violenţă…» Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Deci, urmează o figură de stil: altoială! Nu se poate să ajungi sclavete, vă ceartă alea în public. Prima dată când te-a certat aia, te-a persiflat sau ţi-a răspuns la vreo masă în public sau pe undeva, jap! De faţă cu toată lumea! «Jap»-ul nu e ceva nasol, din greşeală ţi-a scăpat mâna. În secunda doi şi ameţitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunităţii, tu aşa trebuie să gândeşti. Tu nu o altoieşti pe ea. Tu o altoieşti pe ea puţin, aşa… te faci că-ţi scapă, înţelegi? Nu trebuie să o atingi neapărat. Că tu dacă te duci spre ea aşa, ea oricum se fereşte. Tu oricum ai vrut, intenţia a existat, frica se instalează, dar se instalează la toate celelalte. Tu faci un bine comunităţii. Bă, tu devii eroul găştii, la ceilalţi fătălăi, eşti şmecherul şmecherilor!“.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here