Minerit și Energie

CE Oltenia susține că șefii n-au fost ”premiați” pentru elaborarea planului de restructurare

CE Oltenia dezminte informațiile apărute în presa locală, cu privire la “premierea șefilor din companie” pentru elaborarea planului de restructurare si decarbonare a societății.

”Raportat la acuzațiile nominale cuprinse în articolele respective, facem următoarele precizări punctuale:

Doamna Diaconu Pințea Lăcrămioara este membru al Directoratului începând cu data de 13 mai 2020. Remunerațiile membrilor Directoratului sunt stabilite în contractele de mandat în conformitate cu prevederile OUG nr.109/2011privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare. Menționăm faptul că doamna Lăcrămioara Diaconu Pințea nu a beneficiat de alte sume în afara remunerației stabilite prin contractul de mandat, remunerație ce nu a fost modificată de la data încheierii contractului până în prezent.

În ceea ce privește salarizarea domnului Stănculescu Cătălin Liviu, director Direcție Energie și a domnului Alecu Sorin Cristian, director adjunct Direcția Strategie Dezvoltare, mentionăm faptul că acestea sunt stabilite prin contractele individuale de muncă, în conformitate cu limitele prevăzute în Contractul Colectiv de Muncă, pentru posturile de director.

Pentru colaborarea cu consultantul selectat, la elaborarea Planului de Restructurare, niciun salariat din cadrul societății nu a fost“premiat”, respectiv nu a beneficiat de alte sume în afara drepturilor stabilite în contractele individuale de muncă” transmite CE Oltenia.

Comment here