Stirile ZileiTârgu-Jiu

CE Oltenia, sprijin ANUAL de la stat pentru certificatele de CO2

Complexul Energetic Oltenia va fi sprijinit de stat, în fiecare an, să-și achiziționeze certificatele de carbon, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, deputatul Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj.

”Trebuie să avem cu toții siguranța că, la Complexul Energetic Oltenia, în fiecare an, diferența pentru certificatele de CO2 va fi acoperită de guvern și că CE Oltenia are viață, are viitor” a declarat deputatul.

Vîlceanu a anunțat că a fost transmisă către Consiliul Concurenței, instituția care se face comunicarea cu Comisia Europeană, solicitarea privind planul de restructurare a companiei, care valorează 3,54 de miliarde de euro.

Ordinul de începere a lucrărilor la centura ocolitoare a Târgu-Jiului va fi dat  săptămâna viitoare, a anunțat deputatul Dan Vîlceanu. Italienii de la compania SECOL vor continua investiția executată de o altă firmă în procent de 40%, dar abandonată din vara anului 2017, când au fost invocate diverse motive legate de planurile parcelare sau întârzieri la demolarea unor imobile.

Liderul PNL Gorj a dat asigurări și că-n privința podului de la Lainici va fi respectat termenul de 8 septembrie, pentru semnarea contractului cu constructorul.  În plus, Vîlceanu spune că ar putea începe lucrări de modernizarea a drumului național Scoarța-Pitești.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here