SportiveStirile ZileiTârgu-Jiu

CE Oltenia se retrage din Clubul Pandurii. Cum explică Iulian Popescu

”Nimeni nu mai crede că CEO va mai da bani pentru sport”. Iulian Popescu a explicat, la Interviurile Infinit FM, decizia Complexului Energetic Oltenia de a se retrage din acționariatului Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu.

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj este și membru în Consiliul de Supraveghere al companiei energetice. Popescu a declarat că a avut pe masă propunerea retragerii CEO din asocierea de la Pandurii încă din luna martie, în condițiile în care compania nu mai poate susține activități sportive, confruntându-se cu o lipsă de lichidități.

Propunerea retragerii CE Oltenia din acționariatul clubului de fotbal va fi supusă la vot în ședința AGA din luna octombrie. Iulian Popescu este convins că acționarul minoritar, Fondul Proprietatea, va fi de acord.

”Trebuie eliminat riscul ca Pandurii să solicite, în instanță, bani suplimentari de la CEO” a explicat liberalul.

Dacă va câștiga alegerile din 27 septembrie, Iulian Popescu promite sprijin pentru sportul din județ, în special pentru echipele de copii și tineret. În privința unei eventuale retrageri a Consiliului Județean Gorj de la Clubul Pandurii, Popescu a răspuns că situația este mai complicată și trebuie analizată juridic.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here