Minerit și Energie

CE Oltenia, precizări privind firma de recrutare

CE Oltenia a reacționat, marți, la declarațiile făcute de deputatul USR-PLUS, Radu Miruță, în conferință de presă. Compania precizează, într-un comunicat de presă, că nu a mai avut relații contractuale cu S.C. Fox Management Consultants S.R.L., firma care se va ocupa de recrutarea membrilor CS și ai Directoratului.

Radu Miruță a declarat, luni, că speră ca firma care selectează, acum, șefii CE Oltenia să nu fi făcut și recrutarea din 2016, ținând cont că în rapoartele corpurilor de control ale premierului și ministrului Energiei au fost stabilite prejudicii de 600 de milioane de lei, produse de cei care au condus compania.

”Pentru selecţia membrilor Consiliului de Supraveghere şi a membrilor Directoratului, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a organizat proceduri de achiziţie a serviciilor unei firme specializate pentru identificarea şi recrutarea de personal de conducere, cu respectarea legislaţiei aplicabile în domeniul achiziţiilor publice.

În urma derulării şi atribuirii procedurilor de achiziţie, Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. a încheiat contracte de servicii cu S.C. Fox Management Consultants S.R.L. având ca obiecte servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Consiliului de Supraveghere al Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A și servicii de recrutare de personal în vederea selecţiei membrilor Directoratului Societăţii Complexul Energetic Oltenia S.A., în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări prin Legea nr. 111/2016.

Între Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. și S.C. Fox Management Consultants S.R.L. nu au mai existat relații contractuale până în prezent” se menționează în comunicat.

Comment here