LIFE

Ce note a obținut la Bacalaureat George Simion. A făcut totul public

Liderul AUR, George Simion, continuă să fie foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde oferă adesea replica celor care îl critică. Deranjat de speculațiile despre studiile pe care le-ar avea, George Simion a ținut să clarifice situația și a distribuit fotografii cu diploma de Bacalaureat, arată Click.ro.

George Simion a devenit, din nou, motiv de dezbatere după ce a participat la ceremonia de deschidere a anului școlar la Liceul „Gheorghe Lazăr” din Capitală fără a fi invitat de către conducerea instituției.

După discursul pe care liderul AUR l-a susținut în fața elevilor, în mediul online au început să circule critici. Iritat peste măsură că unii dintre internauți sunt mirați de faptul că ar avea diplomă de Bacalaureat, facultate, ba chiar și masterat, Simion a elucidat misterul.

Liderul AUR a distribuit imagini cu diploma de Bacalaureat și a arătat tuturor ce rezultate a obținut, rugându-i pe deontologi să calculeze media. Astfel, la proba de Limba și Literatura Română, Simion a obținut nota 9, la Istoria Românilor, nota 9.55, iar la Limba Engleză, nota 9.60. La Educație Fizică, politicianul a reușit să ia nota 10. Postarea proaspătului mire a fost apreciată de admiratorii politicianului. Peste 27 de mii de persoane au apăsat butonul „Apreciază”, iar comentariile au fost de ordinul miilor.

Comment here