LIFE

Ce note a luat Selly la Bacalaureat! Vlogger-ul s-a lăudat cu media obținută

Selly, pe numele său real Andrei Şelaru, are toate motivele de bucurie! Rezultatele de la Bacalaureat au sosit, iar vlogger-ul adolescent, simpatizat de zeci de mii de tineri, a obținut niște note cu care se poate mândri.

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online sub pseudonimul Selly, are toate motivele să fie fericit. S-a prezentat la probele examenului de maturitate afisând o atitudine glumeață, la bordul bolidului de lux, ulterior cu o Dacie pe care a susținut că a cumpărat-o după ce și-a vândut vehiculul de zeci de mii de euro și a făcut spectacol în curtea liceului. Se pare că micile glume și relaxarea pe care a afișat-o au avut un motiv întemeiat! Selly învățase din timp pentru examenul de Bacalaureat, iar emoțiile nu își aveau rostul. Dovada o fac notele pe care adolescentul le-a obținut: Limba Română – 9.50, Matematică – 9.60, Biologie – 9.70. Astfel, media obținută de Selly a fost 9.60.

În drepul imaginii cu notele obținute, Selly a scris ca descriere: „Să vă văd ce mai ziceţi. Creier și eu?”, un mesaj adresat probabil celor care îl critică constant pentru acţiunile sale.

Înainte de a intra în examene, tânărul a publicat mai multe imagini şi texte, pe reţelele de socializare, pentru ca fanii să-i fie aproape. Încă de duminică, cu o zi înainte de prima probă, a anunţat: “Fiţi atenţi. Mâine am Română, miercuri Mate, joi Bio. Mă duc frumos, elegant, scot nişte note de vă întrebaţi de unde le ştie Selly ăsta aşa bine, cum de l-a făcut mă-sa aşa deştept, dup-aia vineri m-am mutat la Bucureşti şi începe vara cu vlogguri forţă şi un hit mare”. Apoi, a postat o imagine din maşina sa de lux şi a scris: “Înainte de Bac trebuie să asculţi o piesă relaxantă, ca să te poţi concentra mai bine”. La ieşire, Selly a comentat: “Băi frate, mie Bacul mi s-a părut simplu”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here