Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ce investiții a promis ministrul Deneș

Ministrul Apelor și Pădurilor a venit, luni, la Gorj și a promis mai multe investiții, în acest an, pe cursuri de râuri.

Ioan Deneș a fost însoțit în vizita în județ de directorul general al Administrației Naționale „Apele Române”, Victor Sandu, directorul general al ROMSILVA, George Mihăilescu, directorul Administrației Bazinale de Apă Jiu Craiova, Marin Talău, directorul SGA Gorj, Ion Călinoiu și directorul Direcției Silvice, Ovidiu Cârstoc.

Din partea autorităților locale au fost prezenți: prefectul Ciprian Adrian Florescu, președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu și deputatul Mihai Weber.

Ministrul Deneș a purtat discuții cu mai mulți primari, a precizat Cosmin Popescu, într-o conferință de presă.

Primul obiectiv de investiții inspectat de Ioan Deneș a fost „Amenajare râu Gilort în zona localității Novaci”. Este vorba despre o lucrare în valoare de 96 de milioane de lei, ce urmează să fie realizată pentru prevenirea inundațiilor.

De la Novaci, ministrul Deneș a mers la Bengești-Ciocadia și Prigoria.

Următorul obiectiv inspectat a fost „Amenajare pârâu Câlnic în zona localității Prigoria, Zorlești și Călugareasa”, o investiție de 1,1 milioane de lei ce urmează să înceapă în luna iunie, prin care se vor reprofila albiile și consolida malurile.

Ministrul Ioan Deneș a promis că, până la finalul anului, vor fi  gata și lucrările de la barajul de la Rovinari, începute în 2012.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here