Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ce face Romanescu cu cele 5 milioane de lei primite de la guvern

Primăria Târgu-Jiu așteaptă ca CNI să emită ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a Casei de Cultură a Sindicatelor, imobil aflata în paragină de mai mulți ani.

Investiția are o valoare de 4,5 milioane de euro iar primarul Marcel Romanescu speră să fie gata în 12 luni. În acest an, s-a lucrat la proiectul tehnic care ar fi fost finalizat.

Infrastructura din cartierul târgujian Comuna din Paris a fost modernizată. În 2020 a fost reabilitată rețeaua de canalizare iar, anul acesta, au fost asfaltate străzile și trotuarele și amenajate 20 de locuri de parcare. În această perioadă se lucrează și-n cartierul Plopilor, spune primarul Marcel Romanescu.    

Din cele 5 milioane de lei primite, la începutul lunii, din fondul de rezervă al guvernului, se fac noi lucrări în Târgu-Jiu: modernizarea Străzii Tudor Vladimirescu și amenajarea parcului pe terenul primit gratuit de la Fundația Infinitul, lângă Parcul Coloanei Infinitului.  

Comments (1)

  1. Nea’ Romanescule, lasa prostiile de parcuri si parculete, fa dracului cateva parcari in afara partii carosabile a strazilor altfel ramai tot ca si Carciumaru de redus, ati schimbat doar firmele bagate la inaintare la jumulirea banilor publici. Te-am votat degeaba, incepem sa-l regretam pe Carciumaru.

Comment here