Târgu-Jiu

Ce face câștigătoarea «Românii au talent» cu premiul. Ana Maria Pantaze are planuri mari cu cei 120.000 €

„Niciodată nu mi-am imaginat că o să ajung aici şi că voi trăi aşa ceva!” a declarat, pentru click.ro, Ana Maria Pantaze, „croitoreasa cea vitează” care a câştigat „Românii au talent”. Toată noaptea a plâns şi a râs de fericire, după emisiune a fugit în clubul de karaoke unde şi-a început aventura muzicală şi a sărbătorit cu prietenii, iar a doua zi, încă plutind de fericire, a început să se gândească la cum se va schimba viaţa ei de acum încolo.

„Încă încerc să-mi revin, e foarte greu să realizez ce s-a întâmplat, parcă nici acum nu-mi vine să cred. Şi când mă gândesc că am ajuns la acest concurs împinsă de la spate de prieteni… Credeam că o să mă fac de râs, nu mă aşteptam să fiu apreciată” a spus Ana Maria, cu aceeaşi modestie ca în prima zi în care a urcat pe scena „Românii au talent” şi a cântat. Atunci, la preselecţii, Mihai Petre a apăsat pentru ea butonul auriu şi a trimis-o direct în semifinale. De acolo, publicul a votat-o în masă şi a desemnat-o câştigătoare.

Ea e „cel mai talentat român” din 2019 – croitoreasa care nu a făcut studii muzicale, care nu a cântat niciodată pe o scenă mare, doar în clubul de karaoke de lângă casă, dar a cărei voce de aur le-a mers tuturor la suflet. Mărturiseşte că a avut emoţii foarte mari, dar i-au dat putere două obiecte dragi, pe care le-a ţinut aproape pe tot parcursul show-ului.

„Am purtat o brăţărică pe care am primit-o de la clubul de karaoke înainte de a merge la «Românii au talent» şi un medalion primit de la cei din emisiune, după Golden Buzz. De când le-am primit, nu m-am despărţit de ele şi cred că mi-au purtat noroc”, spune ea.

Cum nici nu visa că o să câştige vreodată 120.000 de euro, nu şi-a făcut vreun plan concret cu premiul cel mare.  Ştie doar că ar vrea o casă a ei. În acest moment, locuieşte cu părinţii într-o casă naţionalizată din Centrul Vechi al Capitalei, pentru care plăteşte chirie.

„Locuinţa aceasta au primit-o părinţii mei pe vremea lui Ceauşescu. Nu am apucat s-o cumpărăm, nu s-a putut. Plătim chirie. Are 3 camere foarte înalte care se încălzesc greu pe timp de iarnă. Mi-ar plăcea să iau un apartament tot cu 3 camere în care să ne mutăm toţi trei, să fie al nostru în acte”, spune Ana Maria Pantaze (38 de ani).

Nu este căsătorită, nu are copii, are în schimb un frate mai mare, o soră mai mică şi un nepoţel, care sunt fiecare la casele lor, dar se ajută şi sunt foarte uniţi.

Ana Maria are o poveste de viaţă impresionantă. Face croitorie de la 16 ani, pentru a-şi ajuta financiar părinţii.

„Acum lucrez pe cont propriu de acasă. Am două maşini de cusut micuţe, una cu pedală şi una electrică. Meseria aceasta e rentabilă, dar e şi foarte greu să ai clienţi”, povesteşte ea.

La karaoke cântă de 10 ani, de când s-a deschis un club de acest gen la doar două minute de casa ei.

„La început mă duceam să beau un suc şi să mă uit, după care am prins curaj şi am început să cânt. Acolo se cânta numai în engleză, nu aveau piese în română. Prima dată a râs toată lumea de mine, pentru că nu pronunţam corect titlul piesei «Ciquitita», eu îi ziceam altfel, dar încet, încet a început să-mi placă să cânt la karoke. Am început cântând prin casă, prin baie, fredonând”. Nu cunoaşte notele muzicale, cântă doar după ureche. Dar ar vrea, de acum, să facă studii de canto şi urmeze o carieră muzicală. Nu va renunţa, însă, la croitorie. “O să le fac pe ambele, sunt două pasiuni care se pot îmbina fără probleme. Pe lângă apartament, aş vrea să-mi iau şi o maşină de cusut industrială, poate să am atelierul meu. Tot ce ştiu e că viaţa mea va lua de acum o altă turnură”, mai spune, fericită, Ana Maria Pantaze.

11 concurenţi s-au luptat vineri seara în marea finală „Românii au talent” (PRO TV). Ana Maria Pantaze a interpretat piesa „Purple Rain” şi a fost desemnată câştigătoare. Premiul de originalitate de 10.000 de euro a fost câştigat de magicianul Magitot. Marea finală a fost urmărită de peste 2 milioane de români.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here