LIFE

Ce face azi iubita lui Liviu Dragnea după ce acesta a intrat la închisoare! Irina Tănase a luat o decizie incredibilă: unde și-a găsit de lucru

WOWbiz.ro a aflat că iubita lui Liviu Dragnea a luat o decizie incredibilă.

În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. După ce a fost încarcerat, Dragnea a fost vizitat de mai multe ori la Penitenciarul Rahova de Irina Tănase, iubita sa, femeia despre care presa a dezvăluit că va deveni soţia acestuia. Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD.

Presa s-a întrebat, de-a lungul timpului, dacă Irina Tănase are vreun loc de muncă. Înainte de a lucra la Ministerul Dezvoltării, ea a fost angajată, în studenţie, în cadrul unor companii din domeniul IT. După ce a devenit iubita lui Dragnea, nu se mai ştie dacă Irina a mai fost angajată.

De curând, ea a luat o decizie importantă. Irina Tănase a absolvit în 2019 un curs de mediator, a făcut practică la o firmă specializată, a dat şi un examen, iar, pe 29 iulie 2019, a primit autorizaţie să exercite această meserie. Irina şi-a deschis şi un birou de mediator. La domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”. Profesia de mediator este o profesie liberală, cu tentă juridică.

Pentru a deveni mediator o persoană trebuie să îndeplinească cumulativ un număr de condiţii impuse de legea care reglementează medierea şi profesia de mediator, legea 192/2006. Astfel, poate să devina mediator absolventul de studii superioare cu capacitate deplină de exerciţiu, cu vechime în muncă de cel puţin 3 ani, care este apt din punct de vedere medical pentru exercitarea acestei activităţi şi care are o bună reputaţie şi nu a fost condamnat definitiv pentru săvârşirea cu intenție a unei infracțiuni de natură a aduce atingere prestigiului profesiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here