LIFE

Ce emisiune începe la Antena 1 după finala „Chefi la cuțite”

Finala „Chefi la cuțite” 2022 bate la ușă. După ce Antena 1 va difuza și ultima ediție din acest an a show-ului culinar cu Chef Bontea, Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu, postul va lansa o altă emisiune iubită de public, arat tvmania.ro.

Pe final de an, Nea Mărin revine în mare forță alături de vedete pregătite să fie puse la treabă. Cu toate că nu a anunțat încă data oficială de lansare a noului sezon „Poftiți pe la noi”, Antena 1 a început promovarea noii emisiuni la TV.

„Din stânga Prutului, până în Țara Oașului, trecând prin Bucovina și Transilvania. O călătorie cât un mare spectacol. O nouă invitație marca „Nea Mărin”, în care vei descoperi ținuturi pline de farmec, oameni care știu să ducă mai departe tradițiile și rosturile lor. O experiență care te va face să spui: „Țară, țară, ești spectacol!”, este mesajul transmis de Antena 1 în spotul de promovare a noii emisiuni a lui Nea Mărin.

La rândul lui, însuși Nea Mărin și-a anunțat fanii din mediul virtual că revine la TV. „În curând!”, a scris vedeta Antena 1, în dreptul unei postări de pe Instagram, pe 15 noiembrie 2022. Noua emisiune de la Antena 1 va ocupa locul lăsat liber în grilă de emisiunea culinară prezentată de Gina Pistol.

Mai precis, finala „Chefi la cuțite”, sezonul 10, este programată pe 1 decembrie 2022. Apoi, potrivit grilei de programe trimisă de Antena 1 marți, 22 noiembrie, noul sezon „Poftiți pe la noi: Poftiți la târg” va avea premiera luni, pe 5 decembrie 2022.

Emisiunea va fi difuzată de trei ori pe săptămâni, în serile de luni, marți și miercuri, de la ora 20.30.

Comment here