LIFE

Ce cântăreață îl face tătic a șasea oară pe Elon Musk

Elon Musk, tătic pentru a șasea oară? Partenera lui, cu care are o relație de doi ani, cântăreața Grimes, a confirmat, pe rețelele de socializare, că este însărcinată.

Elon Musk, miliardarul care a revoluționat industria tehnologiei, este cunoscut și pentru modul său de a cocheta cu frumusețile de la Hollywood. După relația cu actrița Amber Heard, fosta soției a lui Johnny Depp, cu care acesta susține că ea a avut și o aventură pe durata mariajului lor, se pare că Musk s-a reorientat către un alt domeniu artistic.

Cântăreața canadiană Grimes (pe numele ei real Claire Elise Boucher), în vârstă de 31 de ani, a confirmat că este însărcinată. Vedeta n-a spus nimic momentan despre tatăl copilului, dar este de notorietate relația ei cu miliardarul Elon Musk, 48 de ani. Cei doi sunt împreună de doi ani și, astfel, există puține șanse ca nu el să fie tatăl copilului.

Artista a confirmat că așteaptă primul copil în mediul online, pentru care spune că este „teribil de nepregătită”, scrie cnn.com, deoarece susține că are o „sarcină cu probleme”. „Habar n-aveam în ce mă bag”, a mai scris Grimes pe instagram, dezvăluind că a avut niște complicații în primul trimestru de sarcină, că e mai emotivă de când a rămas gravidă și o enervează că nu mai poate face tot ce și-a propus. Va fi al șaselea copil al lui Elon Musk. Omul de afaceri, posesorul unei averi de 34,8 miliarde de dolari și unul dintre cei mai bogați oameni din lume, mai are cinci copii cu prima nevastă.

Musk ocupa locul 21 în topul miliardarilor Forbes în 2018. A fost căsătorit cu o colegă de facultate, Justine, între 2000 şi 2008. După ce aceasta i-a dăruit cinci băieţi (pe Damian, Kai, Xavier, Saxon şi Griffin), Elon a cerut divorţul după nenumărate aventuri extraconjugale. După ce a divorţat de Justine, Elon s-a căsătorit cu actriţa Talulah Riley (2010-2012 şi apoi între 2013 şi 2016). S-a despărţit de Riley, fără prea mare scandal, pentru că a obligat-o să se mneze un contract prenupţial. În 2016-2017 a fost cuplat câteva luni cu fosta soţie a lui Johnny Depp, actriţa Amber Heard.

NEW YORK, NY – MAY 07: Elon Musk and Grimes attend the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City. (Photo by Kevin Tachman/Getty Images for Vogue)

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here