Stirile ZileiTârgu-Jiu

Ce candidatură își va asuma Ion Iordache

Senatorul Ion Iordache spune că ia în calcul atât candidatura la președinția Consiliului Județean Gorj cât și pe cea la Primăria Târgu-Jiu.

”Mi se pare normal ca liderul să-și asume cea mai grea misiune. Urmează să stabilim, cu colegii mei, care este mai grea” declară președintele Partidului Național Liberal Gorj.

Conducerea centrală a PNL a decis, luni, ca liderii de filiale județene să -și asume fie candidatura la consiliul județean, fie pe cea la primăria reședință de județ.

În emisiunea Interviurile Infinit FM, Liviu Cotojman, vicepreședinte PNL Gorj, a declarat că Primăria Târgu-Jiu va rămâne a PNL, în cazul unui parteneriat cu social-democrații pentru alegerile locale. 

”La Târgu-Jiu, va fi candidat PNL. Marcel Romanescu poate să candideze independent,  dacă nu acceptă parteneriatul celor două partide” a comentat Cotojman, contrazis de social-democratul Adrian Rovența, care a acuzat că PNL își bate joc de cetățeni. 

Senatorul Ion Iordache spune că PNL Gorj va da candidatul care va câștiga Primăria Târgu-Jiu. Liderul liberalilor nu este adeptul alianțelor cu PSD, în teritoriu. 

Comments (1)

  1. Cea mai grea este la CJ Gorj acolo unde cei de la PSD au prins rădăcini adânci.
    Până acum PNL-ul a fost condus de oamenii celor de la PSD.
    Au bătut palma și au furat cat au putut, fara sa fie deranjați.
    Județul Gorj este printre cele mai nenorocite din țară!

Comment here