Minerit și EnergieStirile Zilei

Ce așteptări au sindicaliștii CE Oltenia de la noul guvern. ”Ideea este să nu încurce, să nu ajungem mai rău decât azi!”

Se așteaptă că continue DEZASTRUL în Complexul Energetic Oltenia și după venirea la putere a guvernului PNL.

“Să nu ne așteptăm că schimbările vor  fi în bine. Toate guvernele au decis să înmormânteze Complexul” spune liderul sindical Constantin Crețan.

Președintele Sindicatului Lignitul Oltenia este convins că și viitoarea guvernare liberală va aplica politicile impuse de Uniunea Europeană, va trece grupuri de la Turceni și Craiova pe gaze, ceea ce va duce la dispariția bazinului minier Motru și parțial a Jilțului. În plus, se așteaptă să urmeze schimbări pe criterii politice în cadrul companiei.

Crețan este sceptic  că noul guvern va schimba în bine situația în Complexul Oltenia.

Dumitru Pârvulescu, președintele Federației Naționale Mine Energie, speră ca guvernul PNL să pună în aplicare mecanismul de sprijin, conceput  pe  guvernarea PSD, pentru a ajuta Complexul Energetic Oltenia să-și achiziționeze certificatele de CO2.

“Noul guvern trebuie să găsească o soluție pentru ca această companie să mai dăinuiască ceva timp. Ideea este să nu încurce, să nu ajungem mai rău decât suntem azi” comentează sindicalistul.

Pârvulescu nu exclude ca Sorin Boza să fie menținut în funcția de manager al CE Oltenia și de guvernarea PNL, mai ales că a fost selectat pe vremea fostului premier Cioloș.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here