LIFE

Ce a făcut Bella Santiago cu premiul de 100.000 de euro, câştigat la X-Factor

Bella Santiago nu se pricepe doar la cântat, ci şi la afaceri. Frumoasa filipineză, care a câştigat X-Factor, şi-a investit premiul de 100.000 de euro pe care l-a câştigat la concursul muzical de la Antena 1. Cântăreaţa şi-a deschis un restaurant filipinez, în zona de Nord a Capitalei, la un an de când a fost desemnată de public cea mai bună concurentă.

Bella Santiago (29 de ani) a intrat în afaceri cu banii câştigaţi la concursul muzical la care a participat la finele lui 2018, la Antena 1. Filipineza şi-a chemat vineri seară prietenii să se bucure alături de ea la deschiderea restaurantului unde se vor pregăti preparate ca la ea acasă, al cărui proprietară este. La eveniment, fosta concurentă de la X-Factor a cântat câteva piese, fiind susţinută de soţul ei şi fetiţa lor care a făcut karaoke. Printre invitaţi s-a numărat Nasrin Ameri, prezentatoarea Star Matinal de Weekend de la Antena Stars, buna ei prietenă, Liviu Vârciu, Anda Călin, Andrei Ştefănescu şi iubita lui Antonia.

Filipineza a fost desemnată de public câştigătoarea X Factor 2018. Concurenta a fost antrenată de Delia şi desemnată de telespectatori câştigătoarea celui de-al optulea sezon al show-ului „X Factor“ şi al premiului în valoare de 100.000 de euro. Momentul în care a aflat vestea , filipineza a izbucnit în lacrimi.

„Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-aţi votat pe mine. Sunt mândră că sunt româncă, mulţumesc că m-aţi apreciat“, spunea ea la scurt timp după ce a ridicat trofeul.

A fost pentru a doua oară când un concurent străin este declarat învingător, după victoria din 2017 a americanului Jeremy Ragsdale din echipa lui Horia Brenciu. De asemenea, este a doua reuşită a Deliei din postura de antrenor, după cea înregistrată cu Florin Ristei, în anul 2013.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here