Minerit și EnergieMotruStirile Zilei

Ce a discutat David cu Jianu

”David a văzut că i se clatină scaunul așa că a stat 3 ore la ușa primarului Jianu” afirmă Nicu Bunoaica, liderul Sindicatului Solidaritatea 2013, care se așteaptă să aibă loc schimbări de șefi, la carierele din zona Motru, acum că au avut loc schimbări și-n Directoratul Complexului Energetic Oltenia.

Mai exact, Bunoaica își dorește să fie demis directorul Carierei Roșiuța, Constantin David, cu care se află în conflict de mai mulți ani, dar nu și directorul Carierei Lupoaia, Romeo Petrișor, despre care spune că nu i-a discriminat sindicatul.     

Bunoaica este de părere că șeful Carierei Roșiuța ar încerca să facă o înțelegere cu primarul liberal al Municipiului Motru, Gigel Jianu, pentru a-și  păstra scaunul de director. Constantin David este membru PSD și speră să fie desemnat candidat al acestui partid la Primăria Motru.

Constantin David afirmă, însă, că a discutat cu primarul Gigel Jianu probleme legate de epidemia de coronavirus, în niciun caz despre menținerea în funcția de director la Cariera Roșiuța sau despre alegerile locale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here