Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Ce a descoperit Banța la Turburea. Vrea COMISIE DE CONTROL

Victor Banța a pus tunurile pe Ion Bârcă, vineri, în conferința de presă a PNL Gorj. Chiar a anunțat că a depus plângere la poliție, împotriva edilului PSD.

Disputa a început de câteva luni. Banța a trimis adresă pe Legea nr. 544 la Primăria Turburea, dorind să afle chiar și ce salariu încasează Bârcă.

În conferința de presă, liberalul a acuzat că deșeurile din Turburea ar fi fost duse pe amplasamente ilegale, mai exact pe un deal din satul Spahii, în aproprierea unor rezervoare de apă.

Banța a afirmat că, după ce a relatat, pe pagina de socializare, despre deșeurile din Turburea, acestea ar fi fost mutate și incinerate.

Victor Banța a anunțat și că a sesizat Garda de Mediu, Prefectura și Consiliul Județean privind situația de la Turburea.

Consilierul PNL a mai spus și că a depus plângere la Poliție, pe numele primarului Bârcă, pentru calomnie. În plus, vrea ca instituțiile abilitate să verifice dacă nu cumva problema deșeurilor a dus la extinderea focarului de pestă porcină africană în comună.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here