Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cazul taximetristului găsit mort în pădure. Coleg: Cred c-a plecat în cursă și a fost omorât

Colegii taximetristului de 38 de ani, din Târgu-Jiu, găsit mort miercuri după-amiază, lângă Pădurea Drăgoieni cred că bărbatul a fost ucis.

Conform informațiilor apărute în presa locală, trupul neînsuflețit a fost găsit căzut, într-o parte, de pe bancheta din spate, înspre scaunele din față. Se descălțase, iar ghetele se aflau lângă el, în partea din spate a mașinii. Autoturismul era închis din interior, cheile fiind în contact, iar ambele geamuri din față ale mașinii erau puțin deschise. Tânărul era îmbrăcat, jacheta și o borsetă  fiind găsite în portbagajul mașinii. În mașină nu s-au găsit medicamente sau alte substanțe, cu excepția câtorva pastile uzuale pentru dureri de stomac.

Macabra descoperire a fost făcută de un localnic din Drăgoieni. Acesta a observat taximetrul parcat, atât marți cât și miercuri în pădure, la mai bine de un kilometru de drumul național, în zona în care de 1 Mai era organizată bâlciul de Ziua Muncii.

În locul respectiv au venit, imediat, mai mulți taximetriști din oraș, colegi ai celui decedat. Aceștia cred că moartea lui Vasile Cioboiu nu a fost una întâmplătoare, mai ales într-un astfel de loc retras.

Unii dintre taximetriștii veniți în pădurea de la Drăgoieni spun că niciodată colegul lor nu ar fi intrat cu mașina într-o zonă neasfaltată. Locul în care a fost găsit acesta era plin de nămol și de mărăcini, fiind total neatractiv pentru eventuale plimbări cu mașina.

După finalizarea cercetărilor la fața locului, polițiștii au transmis, prin purtătorul de cuvânt Miruna Prejbeanu, că nu au suspiciuni cu privire la decesul bărbatului. Medicii legiști sunt însă cei care vor spune care sunt cauzele decesului.

Comment here