Din JudetStirile ZileiTârgu-Jiu

Cazul pacientei trimise acasă cu ”atac de panică”. Morega: Efrim SĂ PLECE ACASĂ! Ce DISPOZIȚIE a dat Capotă

Se cer demisii și se fac anchete, în cazul femeii de 38 de ani, din Motru, trimisă acasă cu diagnosticul ”atac de panică” iar, la câteva zile, decedată într-o clinică din Craiova.

Jurnalistul Nicolae Ivan a făcut public cazul. Ana Maria Răduț, din Ploștina, a ajuns, la finalul lunii august, la spitalul din Motru, pentru că se simțea rău. I s-a spus că are un atac de panică și a fost trimisă acasă. A doua zi, a mers din nou la spital, iar un alt medic a trimis-o acasă cu același diagnostic. Pentru că i s-a făcut rău și a treia zi, a fost luată de soț în mașină pentru a fi adusă la spitalul din Târgu Jiu. Pe drum, pe la Telești, femeia a leșinat, astfel că soțul a chemat SMURD-ul. Femeia a mai trăit câteva zile, plimbată dintr-o secție într-alta, iar mai apoi, la spitalul din Craiova, a murit. În urma sa, a rămas o fetiță de 14 ani.

Viceprimarul din Motru, Cosmin Morega, îi cere directorului spitalului din oraș, Alin Efrim, pe care l-a mai acuzat și-n trecut de management defectuos, să plece acasă.

Și la Spitalul Județean de Urgență de Târgu-Jiu se face anchetă. Managerul Gigel Capotă a dat dispoziție de constituire a unei comisii care să vadă dacă, în cazul pacientei de 38 de ani, s-au respectat protocoalele și s-au acordat tratamentele necesare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here