Stirile ZileiTârgu-Jiu

Cazul fetiței BĂTUTE crunt de alte minore. Psiholog: Părinții NU știau ce s-a întâmplat

Bătaia pe care 4 fete din Târgu-Jiu i-o aplică alteia, de o cruzime cum rar se poate vedea, a pus pe jar autoritățile. Poliția a deschis anchetă, la Direcția de Protecție a Copilului a fost constituită o comisie care stă de vorbă cu părinții.

Imaginile, de o brutalitate cutremurătoare, au apărut pe paginile de socializare. 4 fete, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, îi dau palme, o trag de păr și o lovesc cu piciorul pe o a cincea, de 13 ani, care stă jos. Imediat ce imaginile violente au devenit publice, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj a deschis o anchetă, confirmând că fetele sunt din Târgu Jiu.

Purtătorul de cuvânt, Victor Țuhașu

Părinții fetei agresate de alte patru minore nu au știut nimic despre cele întâmplate. Fata nu a povestit chinul prin care a trecut, mai ales că două dintre bătăușe îi erau prietene. Psihologul Lidia Bârsanu, din cadrul DGASPC Gorj, a fost cea care a vorbit cu minora agresată, dar și cu părinții acesteia.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj face propriile-i verificări și oferă consiliere psihologică atât victimei, cât și fetelor agresoare, după cum ne-a menționat purtătorul de cuvânt Minodora Sucea.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here