Minerit și Energie

Cazul Caracal: Precizări CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia precizează, luni, printr-un comunicat de presă că nu deține relații contractuale cu firma SAFETY SECURITY SRL, deținută de Remus Rădoi, zis ”Codiță”, cel despre care presa națională a scris că ar fi pus poliția din Caracal pe piste greșite, în căutarea Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani răpită și probabil ucisă.

De la înființarea CE Oltenia SA până în prezent, respectiv în perioada 2012 – 2019, serviciile de pază au fost asigurate, pe raza celor 5 județe în care s-au aflat punctele de lucru ale companiei, de către 24 de operatori economici (individual sau în asocieri). Dintre acestea, CE Oltenia SA a încheiat două contracte cu firma SAFETY SECURITY SRL, pentru o perioadă scurtă de timp, în urma derulării de proceduri concurențiale la care au depus oferte un număr de 7 participanți / posibili prestatori. Serviciul prestat a fost încheiat la începutul lunii august 2018.
CE Oltenia se delimitează cu desăvârșire de orice asociere forțată între activitatea unui producător de energie și acțiunile criminale ale unor persoane fizice” se arată în comunicatul companiei.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here