LIFE

Cauza morții lui DJ Pascal

Moartea dj-ului Pascal Di Fazio a șocat întreaga lume artistică. Duminică, acesta a fost găsit decedat într-un hotel din Pitești, iar criminaliștii sosiți la fața locului au declarat moartea acestuia ca fiind suspectă.

Dj-ul a fost găsit căzut cu fața în jos, lângă pat, fără urme de violență pe corp. În cursul zilei de luni (11 ianuarie), medicii legiști au stabilit cauza decesului: infarct miocardic.

”Astăzi am primit verdictul medicilor legiști. Cauza decesului este infarct miocardic. Referitor la cele ce vor urma, respectiv înmormântarea și locul, lucrurile sunt destul de complicate“, au anunțat câțiva prieteni din Pitești, apropiați ai artistului, pe pagina de Facebook a Dj-ului.

Trupul neînsuflețit al dj-ului, care în 17 decembrie împlinise 62 de ani, se află momentan la morgă, iar prietenii acestuia încearcă să obțină procură de la rudele lui din Franța, pentru a-l scoate de acolo. Stabilit în România de mai mulți ani, DJ Pascal este cetățean francez și are pe teritoriul Franței doar două rude, pe mama și pe sora lui. În cazul în care Ambasada nu va face demersurile pentru repatrierea trupului, acesta urmează să fie înmormântat pe banii municipalității, într-un cimitir din Pitești.

“Pascal este la morgă momentan, așteptăm să vorbim cu familia, mama și sora lui din Franța. Trebuie să facem procură cu ei ca să-l putem ridica. Până nu se fac toate demersurile, nu avem detalii despre înmormântare“, au mai declarat prietenii dj-ului, pentru Click!.

Comment here