Din JudetStirile Zilei

Caută hoțul care i-a vandalizat mașina

Un tânăr din Bâlteni caută un hoț care i-a vandalizat mașina, camerele de supraveghere surprinzând imaginile cu individul în timp ce fura.

Păgubitul se numește Casian Botez. Acesta spune că, de 3 ani, își parchează mașina pe podul din fața casei. Niciodată nimeni nu a avut probleme cu integritatea autoturismelor, până acum. Tânărul afirmă că alte trei mașini din zonă ar fi fost „vizitate” de hoți în aceeași noapte, nefiind exclus ca bărbatul care a furat la el să fi acționat și la celelalte autoturisme. Păgubitul spune că, de la el, hoțul a plecat relativ repede pentru că cineva a aprins lumina în casă, fără să știe de prezența individului la mașină. Acest lucru l-a speriat și l-a făcut pe necunoscut să dispară repede, fără să știe că o cameră de supraveghere a surprins imaginile cu el.

Proprietarul mașinii de la care s-a furat a făcut publice imaginile cu individul și a cerut ajutor pe rețelele de socializare în vederea identificării lui. IPJ Gorj a comunicat că polițiștii s-au autosesizat și au deschis o anchetă pentru a încerca să dea de urma individului.

Comment here