LIFE

Câţi bani primesc actorii din ”Friends” pentru a se reuni în proiectul HBO Max

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer, actorii din serialul „Friends“, au primit onorarii consistente pentru a accepta să realizeze un program special pentru platforma HBO Max.

La mai bine de 15 ani de la difuzarea ultimului episod „Friends/ Prietenii tăi“ pe NBC, cei şase actori se vor reuni pentru un proiect special ce va fi disponibil exclusiv pe platform HBO Max. Potrivit unor surse citate de „Variety“, fiecare dintre ei va primi cel puţin 2,5 milioane de dolari. Momentan, actorii au semnat contractul doar pentru episodul-pilot, însă HBO Max are în plan o serie de 12 episoade. Se pare că se lucrează deja de 18 luni la acest proiect, iar cel mai greu de convins au fost Jennifer Aniston şi Matthew Perry.

Reuniunea a fost subiectul speculaţiilor în ultima jumătate de an, după ce platforma WarnerMedia – care va fi lansată în luna mai – a cumpărat drepturile pentru streaming-ul serialului „Friends“ de la Netflix. Programul special şi cele 236 de episoade „Friends“ vor fi disponibile pe HBO Max odată cu lansarea platformei. În perioada în care a fost disponibil pe Netflix, serialul a fost unul dintre cele mai urmărite show-uri pe platformă, potrivit News.ro.

Jennifer Aniston (51 de ani), Courteney Cox (55 de ani), Lisa Kudrow (56 de ani), Matt LeBlanc (52 de ani), Matthew Perry (50 de ani) şi David Schwimmer (53 de ani) au publicat, pe 21 februarie, pe conturile de Instagram o fotografie prin intermediul căreia au anunţat: „Se întâmplă!“. Vestea a fost întâmpinată cu mult entuziasm atât de fanii serialului, cât şi de alte vedete din industrie.

Noul proiect va fi regizat de Ben Winston, care va fi şi producător executiv împreună cu producătorii executivi ai serialului, Kevin Bright, Marta Kauffman şi David Crane.

Serialul „Friends“ a fost lansat în 1994, iar timp de zece ani şi tot atâtea sezoane, actorii Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer au făcut parte din distribuţie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here