LIFE

Câţi bani a pierdut Mircea Badea după ce a pariat pe Trump

Mircea Badea, cunoscutul prezentator de la Antena 3, a ratat un câștig de 8.400 lei la pariuri, după ce Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Joseph Biden, relatează Gândul.

Ferm convins că Donald Trump va câștiga un nou mandat, Mircea Badea a mizat, pe 3 noiembrie, suma de 3.000 de lei că republicanul va fi reales de poporul american. Dacă acest lucru s-ar fi întâmplat, realizatorul emisiunii “În Gura Presei” ar fi făcut un profit de 5.400 lei. Joseph Biden a câștigat, însă, alegerile, onorându-și statutul de favorit la casele de pariuri, iar Mircea Badea s-a ales cu o “gaură” de 3.000 de lei la buget, din moment ce a mers pe outsiderul Donald Trump, care avea o cotă de 2.80 că va obține un nou mandat.

Mircea Badea nu este un parior începător, ba din contră! De regulă, pe rețelele sociale, prezentatorul de la Antena 3 face publice biletele pe care le plasează, iar multe dintre ele sunt câștigătoare. Spre exemplu, în urmă cu o lună, Mircea Badea a pariat 2.000 de lei că se vor da cel puțin două goluri în timpul partidei Norvegia – România. Cum “tricolorii” au fost umiliți, scor 0-4, prezentatorul TV a câștigat astfel 2.840 de lei.

Mircea Badea a dat lovitura la pariuri sportive și în septembrie, când și-a rotunjit conturile cu 12.325 lei, aproximativ 2.500 de euro, după ce a mizat pe două partide de tenis. Realizatorul emisiunii “În Gura Presei” a dat un “tun” și în iulie. Atunci, a pariat 2.359 de lei că în partida Tottenham-Leicester, din Premier League, vor fi cel puțin 13 cornere. Și cum acest lucru s-a întâmplat, Mircea Badea a câștigat peste 7.000 de lei.

Comment here