Stirile ZileiTârgu-Jiu

Câte blocuri vrea să anvelopeze Romanescu

Primăria Târgu-Jiu speră să obțină fonduri de la Ministerul Dezvoltării pentru reabilitarea termică a zeci de blocuri din oraș.

Consilierii municipali au aprobat, în ședința de luni, documentația necesară pentru anveloparea a 31 de blocuri. Ministerul Dezvoltării ar urma să suporte 60% din valoarea lucrărilor, 30% fiind contribuția primăriei. Restul de 10% va fi suportat, în primă fază, tot de municipalitate nu de asociațiile de proprietari, urmând să fie recuperat, într-un interval de 5 ani, printr-o taxă de anvelopare, spune primarul Marcel Romanescu.

În prezent, 11 blocuri din Târgu-Jiu se află în procedură de licitație pentru a fi reabilitate.

Dacă Ministerul Dezvoltării va aproba investiția, reabilitarea celor 31 de blocuri din Târgu-Jiu ar urma să înceapă primăvara viitoare.

Primăria Târgu-Jiu mai are de recuperat circa 300 de mii de lei de la asociațiile de proprietari unde au fost reabilitate blocuri, pe vremea fostului primar Florin Cârciumaru. În cartierul Grivița, sunt, însă, imobile a căror anvelopare n-a fost finalizată nici până astăzi, deși lucrările au început în urmă cu 10 ani, spune primarul Romanescu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here