Stirile ZileiTârgu-Jiu

Catastrofă în România. Weber: Toți sunt vinovați! Iordache: Guvernanții au mințit că lucrurile stau bine

Parlamentarii de Gorj, Mihai Weber și Ion Iordache, acuză guvernanții pentru tragedia prin care trecem din cauza COVID-19.

Pe pagina de socializare, liderul PSD Gorj a notat că în România anului 2021 se moare cu zile din cauza COVID-19 iar vinovați sunt cei care conduc țara.

”De la USR-iștii Voiculescu și Mihăilă, care au condus Sănătatea, până la PNL-iștii lui Cîțu, TOȚI se fac vinovați de drama unui popor lăsat să se apere singur în fața pandemiei și a altor boli. Aveți pe conștiință MIILE DE VIEȚI PIERDUTE din cauza virusului ucigaș, dar și din cauza blocajului provocat în spitale pe perioada pandemiei, când bolnavii cronici au fost privați de la serviciile de sănătate! În timp ce secțiile spitalelor zac goale pentru că nu se mai fac internări, secțiile ATI sunt supraaglomerate”a notat Weber pe Facebook.

Deși este liberal, senatorul Ion Iordcahe consideră că cea mai mare vină pentru numărul mare de infectări și decese COVID-19, o poartă șefii instituțiilor responsabile să gestioneze pandemia.  

”Guvernanții au avut alte priorități decât să se ocupe de acest lucru și îi  găsesc vinovați. Au trebuit să mintă pe toată lumea că lucrurile stau bine, ca să poată acapara instituțiile și partidul de guvernământ” spune Iordache.

Iordache se declară foarte dezamăgit să vadă că, deși România este în cea mai gravă situație, de la Revoluție încoace, cei care ne conduc sunt mai preocupați de jocurile politice.

Comment here