LIFE

Cătălina Ponor a spus „DA”! A primit inelul de la iubitul ei, Bogdan Jianu

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a anunţat că se va căsători cu regizorul Bogdan Jianu, care i-a oferit inelul de logodnă.

„Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit.

Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50) sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre ea la începutul acestui an, când viitorul soţ al multiplei campioane a spus că se cunosc din 2006. Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.

Se cunosc din 2005, când gimnasta devenea majoră şi se pregătea să cucerească medalia de aur la bârnă, la Campionatele Europene de la Debrecen, Ungaria, iar Bogdan se afla într-o relaţie cu solista Julia Chelaru, manageria artişti şi regiza videoclipuri. Iată că frumoasa prietenie, care s-a dezvoltat în timp, a ajuns, în ultimii doi ani, să se contureze într-o iubire frumoasă. Fosta gimnastă venea după o relaţie eşuată de patu ani cu sportivul portorican Tommy Ramos, iar Bogdan după o căsnicie de zece ani.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here