LIFE

Cătălin Moroșanu ia lecții de actorie. “Moartea din Carpați” va juca într-un film alături de Dan Negru

Cătălin Moroșanu va juca în primul lui film. Luptătorul a participat la ”Asia Express”, ”Ferma”, ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar în 2010 a câștigat chiar ”Dansez pentru tine”. Acum, este pregătit să facă un pas înainte, cochetând și cu cinematografia.

Un perfecționist, charismaticul luptător se pregătește intens pentru noul rol și a început deja să ia lecții de actorie.

“Am un proiect. Nu e de televiziune, am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afganistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film şi pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit”, a declarat Cătălin Moroşanu pentru Antena 1.

“Sunt bătăi de cap, chiar eram cu o profesoară de actorie şi-mi explica anumite secrete, că trebuie să vorbesc din diafragmă, nu trebuie să gesticulez foarte mult, pentru că dau impresia că sunt violent şi nu este în regulă. La fel, trebuie să mă comport şi normal, când dau o replică să nu pară nici teatrală. Sunt mai multe chestii, doar că încă nu deţin toate secretele actoriei, dar măcar să fiu acolo la o notă de 5, la un «suficient». Începem filmările pe 15 iunie, o să fie şi Dan Negru, va fi o provocare pentru noi. Filmările se vor desfăşura la Iaşi. Clar va avea un succes mare, încerc să nu dezamăgesc şi să mă comport cât se poate de onorabil”, a spus Cătălin Moroşanu, conform prosport.ro.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here