LIFE

Cătălin Măruță, la volanul unui bolid de lux. A scos din buzunar peste 100.000 de euro

Cătălin Măruță este, de puțină vreme, șoferul unui autoturism elegant și luxos. Vedeta de la Pro TV a plătit peste 100.000 de euro pentru mașina cu care se plimbă deja pe străzile din București.

Potrivit cancan.ro, renumitul moderator al emisiunii ”La Măruță” este proprietarul unui Jaguar cu care a fost observat în zona de nord a Capitalei. Prezentatorul este tare mândru de noua achiziție. SUV-ul este unul de familie, având foarte mult spațiu în interior. De asemenea, bolidul de lux este destinat pentru autostrăzile din țară, cât și pentru drumurile cu gropi având garda mai înaltă. Cel mai probabil tapițeria este din piele.

Totodată, mașina lui Cătălin Măruță are senzori pentru parcare față și spate, cameră video spate, asistență la păstrarea benzii de rulare, dar și monitorizare trafic. În plus, autoturismul dispune de control adaptiv la viteza de croazieră.

Cătălin Măruță este îndrăgostit de mașinile de lux și, recent, a testat un bolid alături de întreaga familie. Prezentatorul de la Pro TV a plecat la Brașov la volanul unui autoturism electric cu soția sa, Andra, și cei doi copii.

Comment here