LIFE

Cătălin Măruță a împlinit 42 de ani. Ce cadou i-au făcut Andra și copiii

Cătălin Măruță a împlinit, luni, vârsta de 42 de ani. Prezentatorul emisiunii „La Măruță” de la PRO TV a primit mesaje de felicitare și cadouri încă de la primele ore ale zilei.

Cătălin Măruță a primit mesaje frumoase de felicitare, dar cele mai emoționante au venit din partea familiei lui, a copiilor și a soției lui, Andra.

„De ziua mea, nu pot să îmi doresc decât să am în fiecare zi înțelepciunea de a mă bucura de oamenii din viața mea. Vă mulțumesc pentru mesaje și urări! Vă trimit si eu un gând bun!”, a scris Cătălin Măruță pe conturile sociale.

Cei doi copii ai lui Cătălin Măruță, David și Eva, l-au topit cu mesajele lor de felicitare. „La mulți ani, tati! Te iubesc!”, a scris Eva Maria Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, în vârstă de 4 ani și jumătate. „La mulți ani, tati! Să sărbătorim ca băieții!!!”, a scris și David Măruță, fiul moderatorului PRO TV și al Andrei, care va împlinit 9 ani în luna martie. Cum era de așteptat, și cântăreața Andra (33 ani) a marcat pe rețelele sociale ziua de naștere a jumătății ei. „E ziua lui și întotdeauna vreau să sărbătoresc de parcă ar fi și a mea. Ce e al meu e și al lui și invers, nu? La mulți ani, dragul meu! Ești tot ce mi-am dorit!”, a scris Andra pe conturile sociale.

Ulterior, Andra a arătat și cadoul superb care a venit în viețile lor, un cățeluș adorabil, pe care l-au botezat Roly. Măruță. Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit după trei ani de relație, în vara anului 2008, la Târgu-Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here