LIFE

Cătălin Cazacu, Mario Fresh și Giani Kiriță fac show la «Splash! Vedete la apă»

S-a întregit echipa concurenților de la “Splash! Vedete la apă”. Cătălin Cazacu, Giani Kiriță și Mario Fresh sunt alte trei nume grele din showbiz, care se antrenează la bazinul olimpic din Bacău.

Cei trei Don Juani cu pătrățele pe abdomen au executat de zor marți, 3 august, sărituri complexe în bazin și sunt pregătiți să câștige competiția de la Antena 1, arată click!.ro. Băieții au postat pe Instagram fotografii de la antrenamentele dure din noul sezon “Splash! Vedete la apă!”.

Printre concurenții care se antrenează alături de ei la Bacău, în aceste zile, se mai numără Margherita de la Clejani, DJ Harra, Alina Pușcaș, Otilia Bilionera, Natalia Duminică, Cristi Pulhac, fost fotbalist la Dinamo, și pălărierul Radu Itu.

În fiecare săptămână, concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare, alături de instructori, pentru a-și face curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar 10 metri ale unui bazin olimpic.

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

Comment here