LIFE

Cătălin Botezatu, tentat să intre în politică

Este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din țara noastră, a câștigat numeroase premii pentru creațiile sale, e jurat al emisiunii “Bravo ai stil” și e un burlac râvnit de numeroase femei. Cătălin Botezatu se poate lăuda cu o carieră impresionantă în lumea modei.

Cu toate acestea, designerul a mărturisit, în cadrul unui interviu oferit exclusiv Antenei 3, că și-ar dori ca la bătrânețe să se retragă într-o altă țară și să fie ambasador. Botezatu a mai spus că nu elimină varianta de a intra în politică, dar numai dacă ar vedea niște schimbări.

“Mi-aş dori la bătrâneţe să mă retrag într-o ţară străină, să fiu ambasador al unei țări, să reprezint România, cu multă responsabiliatte şi corectitudine. Aş intra şi în politică, dacă lucrurile s-ar schimba, de ce nu. Dar cu riscul de a spune lucrurilor pe nume şi ar deranja”, a declarat Cătălin Botezatu pentru emisiunea ShowBlitz de la Antena 3.

Cătălin Botezatu și-a început cariera în modă încă din anul 1984, când era doar un adolescent și a lucrat ca manechin la casa de modă Venus, condusă de regretata creatoare de modă Zina Dumitrescu. După doar un an, s-a bucurat și de primul lui premiu obținut la Frankfurt, pentru Cel mai bun manechin al anului din Europa. A studiat la Institutul European de Modă din Milano, urmând să lucreze mai apoi, timp de șase luni, în atelierele lui Gianni Versace, unul dintre cei mai mari creatori de modă din lume. Revenit apoi în țară, Botezatu a devenit directorul de stil al casei de modă Europa din București, urmând ca apoi să-și înființeze propria lui casă de modă – Delphi. Designerul a lansat numeroase colecții, inclusiv o linie de lenjerie masculină.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here