LIFE

Cătălin Botezatu, prima prezentare de modă după operația la colon

După operația la colon suferită, care îl slăbise mult pe îndrăgitul designer vestimentar, se pare că Botezatu își găsește refugiul, în perioada sa de recuperare, tot în pasiunea care l-a consacrat.

În plin proces de refacere după intervenția chirurgicală deloc ușoară pe care a fost nevoit să o facă, Cătălin Botezatu nu își neglijează atribuțiile și își urmează în continuare vocația, participând la o prezentare de modă ce îi poartă semnătura. Pentru seara de gală în care și-a prezentat colecția de modă, mai multe vedete i-au fost acestuia alături, printre care și Teo Trandafir, Raluca Bădulescu, Chef Scărlătescu, Diana Dumitrescu și Ilinca Vandici.

Abia a început să-și recapete puterile, dar Bote arată din ce în ce mai bine și a reușit să ia în greutate, după ce slăbise peste 12 kilograme din cauza bolii. Cătălin Botezatu și-a prezentat noua colecție de iarnă Smart Fashion Winter în prezența a numeroși prieteni celebri veniți să-l susțină. După ce a făcut operația la colon, în urma căreia i-a fost extirpată o tumoră canceroasă, și după ce a slăbit aproape 14 kilograme, designerul se simte în prezent din ce în ce mai bine. Fanii lui nu au putut însă să nu observe că imediat după intervenție, Bote părea un alt om, aceștia făcându-și griji pentru el în acea perioadă. După operația la colon care a durat circa șase ore, designerul spune că a realizat în sfârșit că cea mai importantă este sănătatea.

„Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănătatea”, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars.

Celebrul designer a mărturisit că medicii s-au temut pentru viața lui. A pierdut doi litri de sânge și a fost la un pas de moarte: „Am pierdut extrem de repede doi litri de sânge. Medicii au crezut că voi muri din cauza hemoragiei. Sunt tăiat de sus până jos. Am găuri în corp de la drene”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here