LIFE

Cătălin Botezatu are probleme financiare. Este hotărât să își închidă magazinele

Pandemia l-a lovit și pe Cătălin Botezatu. Celebrul designer s-a mutat la munte, în această perioadă de izolare, însă, este cu gândul la afacerile sale, după cum a declarat la Antena Stars.

”Am stat numai la telefoane, am lucrat de acasă. Îmi fac planuri de viitor, am încercat să reprogramez tot ce a fost anulat, să dau restartul afacerilor mele” a spus Cătălin Botezatu.

Faptul că regulile impuse de autorități, în contextul pandemiei, au închis multe centre comerciale, s-a resimțit destul de tare și în cifra de afaceri a lui Botezatu care a pierdut mult, iar din profitul actual abia reușește să își plătească taxele și anagajații.

”S-au închis multe magazine și asta aduce un minus activității mele și o gaură imensă din punct de vedere financiar. Oamenii au rămas acasă și trebuie să am grijă. Noi nu i-am dat afară” a declarat Botezatu.

Pentru a nu pierde absolut tot, a redus prețurile și a propus spre vânzare multe obiecte vestimantare la prețuri mai mici.

”Fabrica mea vinde online tot felul de lucruri, la prețuri mult sub piaţă, tocmai pentru a atrage ochiul cumpărătorului și pentru a supraviețui”, a mai dezvăluit Cătălin.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here