LIFE

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov

Vrei să știi cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov? Camerele au vedere la muntele Tâmpa și sunt și destul de primitoare, arată fanatik.ro.

Brașovul este destinația preferată a multor persoane. Atât turiștii străini cât și cei români aleg să meargă aici. Spre deosebire de alte zone din țară, în acest oraș ne putem bucura de o vacanță de vis în orice anotimp. Chiar și așa, atât Brașovul, cât și Poiana Brașov, au devenit mai puțin accesibile la preț, în ultimii ani. O noapte de cazare a ajuns să coste sute de lei în diferite hoteluri, astfel că mulți au început să se reorienteze.

Cât costă însă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov? Este bine cunoscut faptul că sportiva a făcut investiții în domeniul imobiliar, care îi aduc sume consistente în conturi. Pe lângă faptul că deține proprietăți pe litoralul românesc, la Constanța, aceasta mai are și un hotel la Brașov. Este vorba despre hotelul Drachenhaus de trei stele, care se află fix la poalele muntelui Tâmpa.

Proprietatea se află la aproape 500 de metri de zona pietonală a străzii Republicii și la aceeași distanță de Piața Sfatului și de Biserica Neagră. O cameră dublă standard costă, în această perioadă, în jur de 379 lei, cu mic dejun inclus. Aceeași cameră, dar cu o rezervare pentru luna iulie, ajunge să coste 479 lei. Și, se pare că turiștii sunt în mare parte mulțumiți de locație. Pe Booking, hotelul Drachenhaus al Simonei Halep este evaluat cu nota 8,5.

Comment here