LIFE

Cât costă o casă în Fierbinți, unde se filmează serialul de la Pro TV

„Las Fierbinți” e serialul care se difuzează de ani de zile la Pro TV. Proiectul a ajuns la sezonul cu numărul 10, fiind unul dintre dintre cele mai urmărite programe la TV. Este filmat în localitatea Fierbinți din județul Ialomița, care a devenit renumită datorită serialului.

În ultimii ani, localitatea Fierbinți a fost des vizitată de telespectatorii serialului, mulți au mers să viziteze satul din județul Ialomița, dar, mai ales, barul lui Bobiță, personajul interpretat de Mihai Bobonete.

Vizitele și interesul pentru Fierbinți au făcut ca în prezent prețurile caselor de acolo să crească, scrie Fanatik. Potrivit unui anunț publicat pe olx.ro, o casă din Fierbinți cu patru camere, verandă și cămară se vinde cu prețul de 50.680 de euro. Suma include și un teren intravilan în localitate, acesta având o suprafață totală de 1.448 metri pătrați.

O altă casă din Fierbinți Târg, tot cu patru camere, este scoasă la vânzare de proprietar cu suma de 74.000 de euro. Locuința e situată în zona centrală a localității.

Comment here