LIFE

Cât câştigă Dorian Popa din YouTube

Dorian Popa şi-a publicat veniturile realizate din activitatea sa în mediul online. Vedeta câştigă aproximativ 10.000 de euro din veniturile aduse de platforma video YouTube, ceea ce-l lansează în acest moment pe prima poziţie în topul câştigurilor din social media, realizate de vedetele din România.

Astfel, Dorian Popa realizează aproape dublu faţă de vloggerul Selly, care câştigă aproximativ 5.500 de euro, conform socialblade.com. Totuşi, sumele se pot mări semnificativ în funcţie de concerte şi campanii publicitare pentru diverse branduri, notează Mediafax. Artistul are contracte de imagine, dar şi de plasare de produse. Înregistrările şi postările sale din ultima lună s-au bucurat de 21,8 milioane de vizualizări.

“Se tot întreabă lumea dacă fac videochat sau filme porno. Eu muncesc, fraţilor. 24/7”, a scris Dorian Popa.

Totuşi, faţă de Selly, Dorian Popa beneficiază de sprijinul unor talent-show-uri la care a participat şi care l-au transformat într-o vedetă mondenă. În august 2020, Dorian Popa a realizat venituri de 12.000 de euro, dar cea mai bună lună a fost august 2018, când a câştigat 22.000 de euro lunar, conform estimărilor Youtubers.me. Ultimul succes al lui Dorian Popa pe reţelele sociale este melodia ”Inoată Cheluţu”, care are deja 8,3 milioane de vizualizări. El este urmărit, pe Instagram, de peste 2 milioane de persoane.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here