LIFE

Câștigătoarea „Chefi la cuțite” s-a angajat la hotelul lui Borcea

Câștigătoarea „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru, a fost remarcată de nimeni alta decât Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, care a decis să o angajeze chef la hotelul pe care aceștia îl dețin la Olimp, conform click.ro.

“Este noua mea casă, noua mea familie, pe perioada verii. O să va gătesc aici, la Olimp, produsele mele”, a anunțat Narcisa, pe contul ei de Instagram, realizând și un Instastory, direct de la cantina hotelului, în care a prezentat bunătățile gătite de ea și de echipa ei.

Narcisa Birjaru este prima femeie care a câștigat competiția „Chefi la cuțite” și, totodată, marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. La trei luni de la terminarea filmărilor și o săptămână de la difuzarea finalei, soțul câștigătoarei a mărturisit că nu au primit încă banii și că durează mai mult din cauza unor proceduri.

„Încă nu ne-a intrat niciun leu! Ne-au spus că mai durează, că sunt niște proceduri. Mai sunt niște lucruri de făcut, ne-au explicat cei de la Antena. Oricum, m-a rugat Narcisa să nu mai vorbesc, nici ea nu mai vrea să vorbească despre ce s-a întâmplat, vrem doar să ne liniștim, să ne relaxăm”, a declarat Alex, soțul Narcisei Birjaru.

Comment here