LIFE

„Casa iubirii”, noul reality-show prezentat de Andreea Mantea, începe în aprilie

Kanal D aduce, în luna aprilie, un nou reality show matrimonial, cu Andreea Mantea în calitate de gazdă, filmat de data aceasta în România. Televiziunea a construit de la zero noua casă în care se filmează emisiunea.

Mai mult, dacă ”Puterea Dragostei” s-a „remarcat” prin scandaluri şi limbaj vulgar, Andreea Mantea, gazda emisiunii, anunţă că regulamentul din noua emisiune va fi mult mai strict şi că „pornind de la limbaj, felul în care se raportează la ceilalţi şi pâna la vestimentaţie sau respectarea programului şi a normelor activităţilor în care vor fi implicaţi.”

Reality-show-ul ”Casa iubirii” va debuta pe 4 aprilie, şi va avea două difuzări pe zi, de la 10.00 şi de la 17.00 şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00. 14 concurenţi, 7 fete şi 7 baieti, vor intra în casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea. La capătul acestei experienţe vor exista doi câştigători, o fată şi un băiat, fiecare dintre aceştia intrând în posesia premiului de 10.000 de Euro. În fiecare săptămână a difuzarii show-ului, în galele ce se vor desfășura în fiecare duminică, va fi ales de telespectatori, prin vot, favoritul/favorita săptămânii, care va avea parte atât de recunoasterea publicului, cât şi de un premiu de 5.000 de lei.

Noua casă în care va fi filmată emisiunea de pe Kanal D beneficiază de o construcţie care se intinde pe 1000 de metri pătraţi şi care a fost construită de la zero.

Comment here