LIFE

Casa Emiliei Dorobanțu, în flăcări. Părinții solistei de muzică populară sunt în stare de șoc

Familia solistei Emilia Dorobanțu trece prin clipe grele în a doua zi a noului an. Casa lor din comuna Curtișoara, județul Olt, a fost cuprinsă de flăcări joi seara, 2 ianuarie. Deși anul a început cum nu se putea mai rău pentru cântăreața de muzică populară, partea bună este că nimeni nu era în locuință, așa că nu există victime.

Chiar și așa, părinții artistei au intrat în stare de șoc în momentul în care au aflat că agoniseala lor și a fiicei a luat foc. Conform Mediafax, oamenii au avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza supărării trăite. Gheorghe Gănescu, primarul comunei Curtişoara, a declarat că părinţii artistei sunt în stare de şoc şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Ea fiind artistă, colecționa costume. Are vreo 60-70 de costume. Nu se știe care e situația în casă. A ars mansarda. Pompierii au localizat, iar acum sunt spre final. Nu era nimeni acasă. Părinții erau plecați. Sunt în stare de șoc. A venit SMURD-UL și au primit îngrijiri”, a spus edilul comunei.

“Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de înălțime și un echipaj SMURD, au acționat în comună Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Incendiul s-a manifestat la acoperișul casei, cu regim de înălțime parter și etaj. Nu sunt victime”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Din primele informații, flăcările ar fi pornit de la centrala termică. Emilia Dorobanțu ar fi plecată în străinătate, unde a petrecut sărbătorile.

Incendiu casă Curtișoara

Pompierii Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de înălțime și un echipaj SMURD, acționează în comună Curtișoara, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință. Incendiul se manifestă la acoperișul casei, cu regim de înălțime parter și etaj. Intervenția este în desfășurare, incendiul fiind localizat. Nu sunt victime.

Gepostet von ISU „Matei Basarab” Olt – www.isuolt.ro am Donnerstag, 2. Januar 2020

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here