Muzicale

Carla’s Dreams x Blacklist – Baila Conmigo

Carla’s Dreams ia cu asalt trending-ul şi în octombrie 2019 odată cu lansarea piesei „Baila Conmigo”. Acest track este o colaborare cu Blacklist şi primeşte un videoclip urban şi plin de coregrafii complexe.

Melodia are muzica şi textul compus de Blacklist, care s-a ocupat şi de producţie. Luna trecută, Carla’s Dreams lansa piesa „Anxietate”, colaborare cu Antonia. Acela a fost ultimul capitol din seria „Nocturn”, poveste spusă în 10 episoade, fiecare cu câte un clip dedicat. Tot în acest an şi în aceeaşi poveste s-a încadrat şi colaborarea cu Deliric pe piesa „Dependent”.

Trebuie spus şi că „Baila Conmigo” nu este prima colaborare dintre Carla’s Dreams şi Blacklist, care au mai cântat împreună şi pe piesa „Tequila”. „Tequila” a fost de altfel piesa de debut a proiectului muzical Blacklist, lansată pe 7 decembrie 2017. A fost primul cântec interpretat de Carla’s şi compus de alt artist. A urcat în toate topurile din România şi Republica Moldova şi a primit o nominalizare la Premiul Radar de Media pentru melodia anului 2017.

Blacklist este un proiect muzical dance din România, iar componenţii trupei umblă mereu cu măşti în public, la fel ca şi Carla’s Dreams.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here