Muzicale

Carla’s Dreams – Seară de Seară

Carla’s Dreams a lansat o piesă romantică, numită „Seară de Seară”, cu un videoclip care spune povestea unui cuplu tânăr. Piesa şi clipul au un aer jucăuş, ştrengar şi tineresc.

„Seară de Seară” este un cadou de Crăciun de la Carla’s Dreams pentru fani. Melodia a fost compusă alături de Sebastian Barac, Marcel Botezan şi Alex Cotoi. Versurile spun povestea fluturelui sau moliei care zboară prea aproape de sursa de lumină şi se poate face scrum, dar riscă oricum. În videoclip vedem cum începe o poveste de dragoste, între doi tineri care abia s-au cunoscut.

Acesta este primul single al iernii pentru Carla’s, care a mai lansat în octombrie „Baila Conmigo”, colaborare cu Blacklist. La început de toamnă încheia seria „Nocturn” cu piesa „Anxietate”, alături de Antonia şi cu un videoclip care pare a prezenta o versiune  întunecată a filmului „Frozen”. Cel mai mare hit din 2019 al trupei  rămâne „Bambolina”, alături de Killa Fonic. A reprezentat o schimbare de stil pentru toţi  artiştii implicaţi în proiect şi un single viral, care încă se aude pe  toate radiourile la 3 luni după lansare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here