LIFE

Carla Tănasie are podcast. ”La Doc Talk veţi găsi informaţii despre sănătate”

Carla Tănasie, jurnalista specializată pe Sănătate la Digi24, va fi gazda unui podcast.

Noul proiect se numeşte Doc Talk şi va disponibil pe YouTube, pe platformele de Podcast Spotify şi Apple, dar şi pe site-ul digi24.ro, în varianta video. Podcastul va fi difuzat şi la postul de televiziune Digi24, dar vor fi doar fragmente din interviu.

Doc Talk va debuta săptămâna viitoare şi vor fi invitaţi medici, pacienţi şi profesionişti din diverse domenii legate de sănătate.

”La podcastul Doc Talk veţi găsi informaţii despre sănătate. Acesta vine în întâmpinarea unei nevoi în creştere în mediul online, unde site-urile obscure abundă şi conţinutul lor este uneori periculos pentru sănătatea celor care cred informaţiile respective, deoarece sunt false. Este mult Deep fake, iar oamenii ajung să cumpere tot felul de tratamente „minune” sau ajung să creadă că se pot vindeca cu ceai. Prin intermediul acestui podcast săptămânal, mi-am propus să aduc în prim-plan informaţii corecte şi de încredere, iar cei care le caută în online să ştie că au unde şi că există această platformă de unde îşi pot lua informaţii 100% corecte. Voi avea invitaţi în mare parte medici, dar şi pacienţi cu poveşti inspiraţionale sau profesionişti din diverse domenii legate de sănătate. Este un proiect care sper să ajute oamenii să facă alegeri corecte pentru sănătatea lor. Este nevoie ca medicii care îşi practică meseria cu bună-credinţă să aibă unde să se exprime într-un mediu prietenos cu publicul, pentru că partea de fake şi-a făcut loc şi chiar a invadat mediul online, iar vocea profesioniştilor lipseşte” a declarat jurnalista pentru paginademedia.ro.

Carla Tănasie lucrează în presă de peste 17 ani şi a intrat în echipa Digi24 în anul 2012.