LIFE

Care sunt primele vedete trimise în junglă pentru „Survivor România“

Kanal D a anunţat primii concurenţi ai reality show-ului „Survivor România“, care se va filma în jungle din Republica Dominicană. Printre numele dezvăluite se află vedete, dar şi sportivi.

Kanal D va difuza, anul viitor, un nou reality-show, „Survivor România“, iar primii concurenţi anunţaţi sunt: cântăreaţa Ruby, actorul Augustin Viziru şi sportivii Cezar Juratoni şi Asiana Peng. Participanţii vor fi trimişi în jungle din Republica Dominicană, unde le vor fi testate limitele.

Ruby (Ana Claudia Grigore) este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din România, primul ei disc single, „Touch Me“ (2010), s-a bucurat de succes nu numai în ţară, ci şi în străinătate. Printre hit-urile sale se numără „Stinge lumina“, „Condimente“ şi „Tata“. Ea a mai participat de-a lungul timpului şi la alte competiţii TV de acest tip, între care cea mai recentă a fost „Asia Express“, de la Antena 1.

„Sunt hotărâtă, ambiţioasă, mă bazez mult pe descărcarea de adrenalină şi pe faptul că îmi place să îmi duc misiunile la bun sfârşit. Pentru orice recompensă, oricât de mică, va merita să lupt din toate puterile. Sunt convinsă că psihicul mă va ajuta cel mai mult în această încercare“, a declarat Ruby.

Publicul l-a putut urmări atât pe micul ecran, în seriale, producţii de lungmetraj şi reality-show-uri, dar şi pe marile ecrane. Augustin Viziru a avut şi o îndelungată carieră sportivă, a practicat tenis până la vârsta de 17 ani, perioadă în care a descoperit şi competiţiile de biliard. Are în palmares şi titluri de campion naţional şi balcanic şi e recunoscut ca unul dintre cei mai buni jucători profesionişti de biliard din România. Provine, de altfel, dintr-o familie de sportivi, mentor fiindu-i chiar bunicul său, Gheorghe Viziru, valoros jucător de tenis şi cel care i-a antrenat pe Ion Ţiriac şi Ilie Năstase.

„Îmi doresc să mă descopăr pe mine. «Survivor România» e mai mult decât un show de televiziune, sunt sigur că o asfel de competiţie scoate ce e mai bun sau ce e mai rău din tine. Te obligă să te adaptezi, să faci conexiuni, să te autodepăşeşti, să devii mai inteligent. Toată viaţa mea mi s-a spus ce bun sunt şi ce talentat sunt şi am crezut că e suficient, nu a trebuit să mă lupt pentru a obţine ceva. Acum realizez că trebuie să fac nişte eforturi şi vreau să văd cât de departe pot merge“, spune Augustin Viziru despre participarea la „Survivor România“.

Multiplu campion naţional la Juniori, Tineret şi Seniori, Cezar Juratoni este în prezent boxer profesionist şi a susţinut până acum 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout. Sportivul crede că rezistenţa fizică şi inteligenţa îi vor fi aliaţi în noua competiţie.

„Sunt sigur că voi face faţă acestui concurs. Punctele mele forte sunt rezistenţa, viteza, inteligenţa. Reuşesc să mă adaptez foarte repede în orice situaţie. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face faţă cu brio oricărei încercări“, afirmă Cezar Juratoni.

O aparitie exotică la „Survivor România“ este Asiana Peng, gimnasta care a făcut parte din lotul olimpic al României, cu 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiţii naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Asiana Peng mizează în această competiţie pe puterea ei de adaptare şi pe faptul că nu îi este teamă de nimic.

„Sunt rezistentă, am capacitatea de a face faţă oricărei provocări. Sunt obişnuită cu cantonamentele şi cu reguli stricte, spartane“, spune sportiva.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here